Hvordan gør vi det

MADSEN VINDUER & DØRE har specialiseret sig i en omfattende produktion af vinduer & døre, formspænding af træbuer og specielle snedkeriopgaver.
En fast stab af dygtige medarbejdere og moderne produktionsudstyr kombineret med gammelt håndværk gør det muligt at producere vinduer og døre med nye spændende detaljer samt bevare de gamle traditioner i den danske kulturarv. Vi er derfor leverandør til både moderne dansk byggeri og til renoveringsopgaver af gamle bevaringsværdige bygninger.


Vinduer og døre i alle træsorter.

Råmaterialer og behandling
Alle vinduer og døre kan leveres i fyrretræ, lærk, mahogni, teaktræ og egetræ. Der anvendes kun førsteklasses kernetræ fra nordskandinaviske fyrreskove. Elementer i fyrretræ udføres i fingerskarret limtræ, som er meget stærkt og modstandsdygtigt samt uden knaster.
Anvendelse af kernetræ overflødiggør den miljøskadelige imprægnering inden overfladebehandling.
 
Kvalitets testede vinduer, døre og laminerede buer
Hos MADSEN VINDUER & DØRE er produktionen planlagt så medarbejderne foretager systematiske kvalitetstjek af elementerne undervejs i produktionen, dette giver god garanti for høj kvalitet og fejlfri produkter. 
 
 


DVC produktcertifikat for fremstilling af limtræ
 Virksomhedens limtræsproduktion er omfattet af ekstern kontrol fra DVC produktcertificering.
Dette betyder at limtræsproduktionen opfylder kravet til delaminering i VinduesIndustriens Tekniske bestemmelser for DVV.

CE-mærkning
CE- mærkningen giver garanti for at MADSEN VINDUER & DØRE s produkter er testet og godkendt til CE-mærkning, og derved opfylder kravene til isoleringsevne.